Pokémon Rumble World

Pokémon Rumble World

Тази игра е пълна с покемони, с които можете да се биете и да се създавате приятелства. Можете да съберете 719 вида Pokémon -и, като всички от тях са се появили във видеоигрите чрез Pokémon Omega Ruby и Pokémon Alpha Sapphire. Когато победите някой от дивите покемони, които ще срещате поетапно, той може да Ви стане и приятел.

Може да се сприятелите с толкова покемони, колкото искате. И докато ги събирате, Вашият Adventurer Rank се покачва. С нарастването на Вашия Adventurer Rank, в магазинът ще се отключват все повече продукти, а сцените ще включват по-силни покемони.

Не само Pokémon ще се появи в играта, но и Вашият герой Mii също ще се появява. За първи път в поредицата Pokémon Rumble героите на Mii се присъединяват, за да си взаимодействат с Pokémon и да правят заедно приключения.

Вашата историята се развива в царството на играчките, а приключението започва, когато владетелят Ви призове. Той обяснява разочарованието си, че има само един Пикачу и мистериозен магьосник е заловил няколко покемона! Така че кралят Ви моли да покажете на този магьосник нещо или две, като съберете още много покемони, и той Ви заема своето Пикачу, за да започнете приключенията си. Ще можете да започнете от града на замъка, като се придвижите с балон с горещ въздух, за да стигнете до различни райони, където можете да намерите много играчки Pokémon!

Poké Diamonds са предназначени да направят вашите приключения още по-вълнуващи и лесни. С Poké Diamonds можете да вземете балони с горещ въздух, дрехи за вашия герой Mii, екстри, които осигуряват повече забавление във Вашата игра и много други. В допълнение, Poké Diamonds могат да се използват за продължаване на играта на етап след изчерпване на HP на Вашия Pokémon, както и за повторно надуване на балони с горещ въздух. Можете да закупите Poké Diamonds в магазина в града на замъка чрез Nintendo eShop.

За онези играчи, които нуждаят от помощ при разкриването на доказателствата, детектив Пикачу разполага с Лесен режим, където Пикачу ще Ви даде полезни съвети какво да правите или къде да отидете по-нататък.

Играта и е достъпна за изтегляне в App Store и Google App.