Pokémon Masters EX

Pokémon Masters EX

Тази игра се провежда на остров Пасио. На острова покемоните и техните треньори така наречените синхронизиращи двойки, споделят специални бондове.

В Pokémon Masters EX Вие сте главният герой в и ще се впуснете във вълнуващо приключение със собствен Pokémon партньор. По пътя ще срещнете различни треньори, ще създадете нови приятели и ще работите заедно с тях, докато напредвате през историята. След като сте се сприятелили с други двойки за синхронизация, можете да сформирате екип, който ще бъде е Ваш собствен и по този начин ще можете да станете шампион на турнира Pokémon Masters League, който се провежда на Pasio.

За да се включите в битките на Pokémon, може да обедините усилията си и с други двойки за синхронизация. Битките в Pokémon Masters EX са 3 на 3 и се разиграват в реално време. Можете да предизвиквате атаки една след друга, тъй като манометърът Ви се зарежда с течение на времето. В битките на Pokémon Masters EX не само играчите атакуват, но и треньорите могат да използват свои собствени ходове и предмети в битката.

Играта и е достъпна за изтегляне в App Store и Google App.