Pokémon GO

Pokémon GO

Това е мобилна игра реализирана между реалния и виртуалния свят. Тя дава възможност за изследване на реално местоположение като търси надалеч и навсякъде. Играчите могат да улавят, тренират или да се бият с виртуални същества и това става докато се движиш със своя телефон или таблет. След като срещнете Pokemon насочете тъч скрийна на Вашият екран и хвърлете Poké Ball – поке топка, за да го хванете.

Може да се състезавате с други треньори, като използвате Battle Code, след което да се изправите срещу екип от трима покемони. Когато битката приключи, и двамата участници получават страхотни награди.

Има възможност и за бързи битки в реално време, като Вашите покемони могат да използват както своите бързи атаки, така и заредени атаки. Просто наблюдавайте атаките на опонента си и разположете Protect Shield, за да спасите покемоните си от критични щети.

Внимавайте обаче - имате само ограничен брой

Може да се свържете с Вашите приятели от реалния живот в Pokémon GO и можете да общувате с тях по различни вълнуващи начини. След размяна на Trainer Codes, ще видите приятелите си във вашия списък с приятели.

Един от начините да можете да играете с приятелите си в Pokémon GO е като подарявате подаръци. Когато завъртите Photo Disc в PokéStop имате шанс да съберете специален подарък. Въпреки че не можете сами да отворите тези подаръци, можете да ги изпратите на някой от Вашия списък с приятели. Подаръците съдържат разнообразни и полезни елементи и се доставят с пощенска картичка, показваща от къде е бил събран подаръкът.

Pokémon GO е безплатна игра и е достъпна за изтегляне в App Store и Google App.